4gamers.be

Final Fantasy XV: demo voor pc, Half-Life bonus en meer

Door Jay, 22-02-2018 16:23

Op 6 maart verschijnt Final Fantasy XV voor pc in de vorm van een Windows Edition. Nu is aangekondigd dat daar op 26 februari al een demo van verschijnt. Die brengt het volledige Chapter 1 met zich mee. Zo kunnen pc-spelers alvast de tutorial en de eerste missies eens uittesten. Verder zijn ook een hoop (pre-order) bonussen onthuld, waaronder een speciaal Half-Life Pack dat een Gordon Freeman kostuum bevat voor Noctis. Hieronder alle info.


STEAM

 • Spelers die de game op STEAM aanschaffen tussen nu en 1 mei ontvangen het Half-Life® Pack, met daarin het volgende:
  • In-game-kostuum van Noctis, gebaseerd op Gordon Freeman, de ster uit de legendarische first-person game Half-Life, inclusief HEV-pak, bril en breekijzer.
  • Het Half-Life Pack komt ook beschikbaar voor FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES
 • Spelers die de game op STEAM pre-orderen ontvangen de “FFXV Fashion Collection”-bonus met diverse T-shirts die Noctis kan dragen, inclusief:
  • Het kracht-versterkende EPISODE GLADIOLUS-shirt
  • Het HP-herstelversnellende EPISODE PROMPTO-shirt
  • Het critical hit-ratio-verhogende EPISODE IGNIS-shirt
  • Het maximale HP-verhogende COMRADES-shirt

Origin*

 • Spelers die de game pre-orderen op Origin ontvangen de “FFXV Decal Selection”-bonus, met een reeks kleurrijke bestickeringen voor de Regalia-wagen, inclusief afbeeldingen van Gladiolus, Prompto en Ignis, alsmede de mannen en vrouwen van de Kingsglaive.

*Details over de vroege-aanschafbonussen voor Origin worden later bekendgemaakt.

Microsoft Store

 • De save-data van de Windows 10-versie van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION is compatibel met de Xbox One-versie van FINAL FANTASY XV. Na de lancering verschijnt ook nog een update voor FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION die cross-play tussen Windows 10 en Xbox One mogelijk maakt voor FINAL FANTASY XV MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES.
 • Spelers die de game pre-orderen in de Microsoft Store ontvangen de “FFXV Powerup Pack”-bonus met daarin Dodanuki, een stijlvol zwaard dat is gemaakt door een legendarische smid en de verdediging van vijanden met elke slag doet afnemen. Dit pakket bevat ook 10 phoenix downs en 10 elixirs.

Kenmerken van FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION:

 • Uitgebreide map: Insomnia City Ruins – Ontdek gloednieuwe zijmissies en vijanden zoals Cerberus en Omega op de uitgebreide map van de Crown City van Insomnia. Spelers kunnen hier ook een gevecht aangaan met de Rulers of Yore.
 • Een volledig bestuurbare Royal Vessel-boot – Deze laat spelers het gebied tussen Cape Caem en Altissia verkennen, waardoor de wereld van Eos nog groter wordt. Spelers kunnen aan boord van het voertuig ook een hengel uitwerpen om nieuwe vissen en recepten te ontdekken.
 • Een nieuw accessoire dat de actie “Armiger Unleashed” kan activeren – Wanneer de Armiger is opgeroepen, kunnen spelers krachtige aanvallen gebruiken. Na het verzamelen van alle koninklijke wapens, kunnen spelers een speciaal accessoire vinden in een onbekend deel van de wereld. Met dit accessoire krijgen ze toegang tot Armiger Unleashed.
 • Een nieuwe first-person camerastand – Hiermee kunnen spelers de game ervaren vanuit Noctis’ perspectief.
 • Een schat aan downloadbare content - Inclusief wapens, skins voor de Regalia-wagen en voorwerpensets.
 • Alle huidige season pass-content - Inclusief EPISODE GLADIOLUS, EPISODE PROMPTO, MULTIPLAYER EXPANSION: COMRADES en EPISODE IGNIS
 • Archive – Spelers kunnen de “Cosmogony”-verhalen bekijken die over de wereld van FINAL FANTASY XV zijn verspreid. Op verschillende plaatsen zijn ook aanvullende plaatselijke mythes en legendes te ontdekken die spelers meer inzicht in de spelwereld geven.
 • Missie om de Regalia Type-D te krijgen en versterken.

De game ondersteunt Native 4K- en 8K-resoluties met HDR10 en DOLBY ATMOS®, naast doorgaande mod-support. Hieronder vind je de minimum, aanbevolen en 4K HDR pc-specificaties voor spelers die willen genieten van de ultieme ervaring op pc*.
 

 Minimum specs Aanbevolen specs 4K HDR-specs
OS Windows® 7 SP1/ Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit Windows® 7 SP1/ Windows® 8.1 / Windows® 10 64-bit Windows® 10 64-bit Fall Creators-update
CPU Intel® Core™ i5-2500 (3.3GHz en hoger)
AMD FX™-6100 (3.3GHz en hoger)
Intel® Core™ i7-3770 (3.4GHz en hoger
AMD FX™-8350 (4.0 GHz  en hoger)
Intel® Core™ i7-7700  (3.6GHz en hoger)
AMD Ryzen™ 5 1600X  (3.6GHz en hoger)
Grafische kaart NVIDIA® GeForce® GTX 760
NVIDIA® GeForce® GTX 1050
AMD Radeon™ R9 280
NVIDIA® GeForce® GTX 1060 6 GB VRAM
Radeon™ RX 480
NVIDIA® GeForce® GTX 1080 Ti
Hoofdgeheugen 8GB 16GB 16GB
Schermresolutie 720p 1080p 4K HDR (2160p)
Doelresolutie & -framerate 720p 30fps 1080p 30fps 4K(2160p) 30fps of 1440p 60fps
Vrije schijfruimte op 
SSD
MEER DAN 100GB OVER 155GB
Geluidskaart DirectSound® Sound Card, Windows Sonic of Dolby Atmos
DirectX® DirectX 11
Verder DVD-ROM/DVD-ROM Drive*, muis, toetsenbord, gamepad**
*Een DVD-ROM Drive (eenzijdig 1-laags / 2-laags) is vereist
**Gamepad is compatibel maar niet vereist

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.