4gamers.be

Nintendo stelt nieuwe kledinglijn voor

Door Jay, 25-02-2018 00:00

Nintendo en Bloomingdale zijn een samenwerking aangegaan voor een nieuwe kledinglijn. Die heet Let's Play en maakt deel uit van de lentecollectie van Bloomingdale. Er wordt kledij voorzien voor zowel mannen als vrouwen en ontwerpers van dienst waren onder meer Marc Jacobs, Paul Smith, Gitman Vintage en Sovereign Code. Blijkbaar werd ook de nodige inspiratie gehaald bij de jaren '90, die volgens Bloomingdale vanuit een nostalgiegevoel terugkeren in de modewereld.

De collectie is online te koop en via een beperkt aantal winkels, maar de prijskaartje zijn aanzienlijk. Een pet bijvoorbeeld kost 80 dollar en voor sokken moet je 30 dollar neertellen. Een poloshirt met een kleine Yoshi erop kost zelfs 125 dollar.

 

 

 

 

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.