4gamers.be

"Battlefield 2018 reveal trailer op komst"

Door Jay, 26-02-2018 10:12

Onlangs al werd bevestigd dat we in oktober een nieuwe Battlefield game voorgeschoteld krijgen en dus is het nu wachten op de officiĆ«le onthulling ervan. Randy Evans, senior video editor bij DICE, liet afgelopen weekend via Twitter weten dat de reveal trailer voor Battlefield 2018 op komst is, wat doet vermoeden dat het niet lang meer wachten is op die onthulling. Wanneer de nieuwe game precies onthuld zal worden, dat valt natuurlijk nog af te wachten. Battlefield 1 werd begin mei 2016 onthuld.

Ook naar de aard van de nieuwe Battlefield is het voorlopig nog gissen. Voorlopig lijkt het waarschijnlijk dat we dit jaar een Battlefield met de Tweede Wereldoorlog als thema voorgeschoteld krijgen. De game zou in ontwikkeling zijn bij DICE Sweden, de hoofdstudio, en verder bouwen op Battlefield 1, met grootse veldslagen, betere vernielingsmogelijkheden voor de omgeving en meer. Bad Company 3 zou pas later verschijnen en in ontwikkeling zijn bij DICE LA, het voormalige Danger Close, bekend van de Medal of Honor reboot uit 2010 en Warfighter.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.