4gamers.be

WoW-speler wordt door moeder uit huis gezet en draait door

Door Jay, 26-02-2018 16:04

Er is een video opgedoken van een World of Warcraft speler die compleet door het lint gaat wanneer zijn moeder hem op de hoogte brengt van het feit dat hij uit huis gezet wordt. Mogelijk zit zijn gedrag daar voor iets tussen, maar dat is slechts een vermoeden van ons natuurlijk. Hij vloekt er stevig op los en is zowel verbaal als fysiek nogal agressief naar zijn moeder toe en dat terwijl alles live gestreamed wordt. Ergens zou je hopen dat het fake is, wat bij dergelijke filmpjes wel vaker het geval is, maar helaas bestaat daar in dit geval (nog) geen duidelijkheid over. En zelfs als het fake zou zijn: dat maakt het natuurlijk niet minder zielig.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.