4gamers.be

Trump gaat samenzitten met gaming industrie, maar ...

Door Jay, 02-03-2018 11:30

Sarah Sanders, persverantwoordelijke van het Witte Huis, heeft gezegd dat president Donald Trump volgende week zal samenzitten met leden van de gaming industrie om te bekijken welke maatregelen kunnen getroffen worden in de nasleep van de school shooting die onlangs aan 17 mensen het leven kostte. Daarmee wordt opnieuw een link gelegd tussen het spelen van gewelddadige games en school shootings, ook al is er geen objectief onderzoek om dat te staven.

Opvallend aan de aankondiging van Sanders is dat de ESA, het belangrijkste vertegenwoordigingsorgaan van de gaming industrie, zelf geen weet heeft van een geplande ontmoeting. Ook de leden van ESA, zoals EA, Activision, Nintendo, Microsoft, Sony PlayStation, Take-Two, Ubisoft, Warner Bros. en andere grote namen, zijn niet op de hoogte van een eventuele ontmoeting met Trump. De vraag is dus met wie hij precies zal afspreken, dan wel of de uitnodiging misschien nog verstuurd moet worden.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.