4gamers.be

Mario is dan toch nog loodgieter

Door Jay, 05-03-2018 09:58, bron: https://nintendoeverything.com/nintendo-updates-marios-japanese-bio-again-says-he-is-a-plumber-after-all/

Nintendo heeft de biografie van Mario opnieuw aangepast, nadat een eerdere wijziging liet uitschijnen dat hij geen loodgieter meer was. Toen werd namelijk gezegd dat Mario vanalles en nog wat doet, en dat hij "een lange tijd geleden" ook als loodgieter actief was. Daarmee werd dus duidelijk dat hij niet meer actief was als loodgieter. Was hij dan met pensioen? Was hij full-time redder in nood geworden? Of was hij nog steeds loodgieter, maar dan een passieve?

Onduidelijkheid troef dus, maar daar is nu verandering in gekomen. Nintendo heeft de biografie van Mario namelijk weer aangepast en zegt nu dat hij wel degelijk loodgieter is van beroep, maar dat zijn activiteit lang niet beperkt is tot dat gebied.

Mario is trouwens niet altijd een loodgieter geweest. In het begin, toe hij nog bekend stond als Jumpman, was hij eerder gewoon een klusjesman, omdat de Donkey Kong game zich op een bouwwerf afspeelde. Later, in Mario Bros., maakte men er een loodgieter van omdat dat beter zou passen in het Mushroom Kingdom en zijn buizenstelsel. "Het scenario dicteert zijn rol," zei Miyamoto daar ooit over tijdens een interview.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.