4gamers.be

Far Cry 5: geen lootboxen, wel microtransacties

Door Jay, 05-03-2018 10:44, bron: https://www.pcgamer.com/far-cry-5-wont-have-loot-boxes-but-it-will-have-microtransactions/?utm_content=bufferf5d82&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb

Een recent persevenement voor Far Cry 5 heeft wat meer duidelijkheid gebracht over de eventuele aanwezigheid van lootboxen en microtransacties in de game. Lootboxen zelf of een andere vorm van kanssysteem met betrekking tot microtransacties zijn niet aanwezig. Microtransacties zelf echter zijn wel van de partij. Het gaat daarbij om Silver Bars als munteenheid. Die kan je in de game zelf vinden, maar je kan ze ook met echt geld kopen. Met Silver Bars kan je dan cosmetische zaken kopen, zoals skins voor je wapen, kledij en meer. Ook time savers/boosters zouden beschikbaar zijn, maar het volledige aanbod, evenals de prijzen, zijn nog niet bekend. Het valt ook nog af te wachten of je alles in principe zou kunnen kopen zonder echt geld uit te geven, en hoe makkelijk het is om in de game zelf Silver Bars te krijgen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.