4gamers.be

Deze week ontmoeting tussen Trump en gaming industrie

Door Jay, 06-03-2018 11:55

Vorige week werd aangekondigd dat president Donald Trump deze week zou samenzitten met leden van de gaming industrie om te bekijken welke maatregelen getroffen kunnen of moeten worden in de nasleep van de recente school shooting die aan 17 mensen het leven kostte, maar de belangrijkste leden van die gaming industrie, die zich verenigd hebben in de Entertainment Software Association (ESA), wisten op dat moment nog van niets. Inmiddels echter zijn de uitnodigingen dan toch verstuurd en de ontmoeting zou aanstaande donderdag plaatsvinden.

ESA gaat in op de uitnodiging, maar heeft wel al een duidelijk standpunt klaar: "Videogames zijn simpelweg het probleem niet: entertainment wordt globaal verdeeld en geconsumeerd, maar de VS heeft een exponentieel hoger niveau van wapengeweld dan welk ander land dan ook."

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.