4gamers.be

Geruchten GTA VI over Vice City en Zuid-Amerika, vrouwelijke hoofdrol, ...

Door Jay, 06-03-2018 12:39

Het lijkt vandaag wel geruchtendag in de wonderlijke wereld der videogames. Eerder al kwamen er verse geruchten over de nieuwe Call of Duty en nieuwe Battlefield naar buiten en nu is mogelijk ook wat info over de nieuwe Grand Theft Auto opgedoken.

De info in kwestie komt via YouTube kanaal The Know, dat de info kreeg van een volgens hen betrouwbare maar anonieme bron. Daarom blijft het nodig deze info met een korreltje zout te nemen, ook al omdat GTA VI in een nog erg vroege ontwikkelingsfase zit. Er kan dus nog veel veranderen.

GTA VI zou zich in of rond Miami afspelen. Mogelijk betekent dat een terugkeer naar Vice City, de GTA-versie van Miami en Zuid-Florida. Daarnaast echter zou ook Zuid-Amerika dienst doen als setting. Vermoedelijk kan tussen de twee regio's gereisd worden in het kader van missies. Mogelijk draait veel dan rond het smokkelen van drugs en dergelijke. In welke tijd GTA VI zich dan zou afspelen is niet bekend. Eerder echter lieten ze bij Rockstar al weten dat Vice City eigenlijk niet los gezien kan worden van zijn iconische periode, wat een setting in de jaren '80 doet vermoeden.

Verder zou GTA VI voor het eerst in de reeks een vrouwelijke protagonist krijgen, al zou dit nog niet 100% vaststaan. Ook is niet bekend of zij dan de enige hoofdrolspeler zal zijn, dan wel of opnieuw voor meerdere protagonisten wordt gekozen, zoals in GTA V het geval was.

Qua release zou GTA VI volgens de bron van The Know binnen 3 tot 4 jaar kunnen verschijnen, ook al zit de ontwikkeling in een nog erg vroege fase. Dat zou dus een release in 2021-2022 beteken, maar eigenlijk valt daar nu nog niets zinnigs over te zeggen natuurlijk.

Mogelijk een terugkeer dus naar Vice City en daar zullen heel wat fans blij mee zijn, alleen valt nog af te wachten wat er effectief klopt van deze geruchten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.