4gamers.be

Bronnen bevestigen Diablo III voor Nintendo Switch

Door Jay, 06-03-2018 14:14, bron: eurogamer

Onlangs zag het ernaar uit dat Blizzard bezig was met het teasen van Diablo III voor de Nintendo Switch. Blizzard liet in een reactie echter weten dat de teaser gewoon voor de fun was en dat men niets aan te kondigen had omtrent Diablo III voor de Switch. Bij Eurogamer zijn ze echter eens bij hun bronnen gaan polsen en die bevestigen dat Diablo III wel degelijk in ontwikkeling is voor de console van Nintendo. Wel waren de bronnen enigszins verbaasd over de timing van de teaser, die volgens Blizzard dus geen teaser was. Volgens de bronnen van Eurogamer zou een aankondiging immers nog wel een tijdje op zich laten wachten, wat doet vermoeden dat Diablo III voor de Switch nog niet voor meteen zal zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.