4gamers.be

Logo van Call of Duty: Black Ops IV gespot

Door Jay, 07-03-2018 10:26, bron: https://kotaku.com/the-next-call-of-duty-is-almost-certainly-black-ops-iv-1823567297

Wie nog niet op de hoogte is: de Call of Duty van dit jaar is Call of Duty: Black Ops IV. Officieel is dat nog niet, maar inmiddels hebben al zoveel betrouwbare bronnen het bevestigd dat er eigenlijk geen twijfel meer over bestaat. Ook bij Kotaku hebben ze inmiddels van hun bronnen bevestiging gekregen dat we dit jaar inderdaad Black Ops IV voorgeschoteld krijgen en meer nog: ook het logo is nu al min of meer bekend.

Kotaku spotte namelijk een opmerkelijk embleem op de pet die NBA-speler James Harden recent droeg ter aanvulling van zijn camo outfit. De IIII die we op de pet zien doet namelijk erg denken aan de III van Black Ops III. Een bron bevestigde dat dit embleem inderdaad deel uitmaakt van het logo van Black Ops IV, maar het is niet bekend of de game dan gewoon bekend zal staan als Black Ops IV, Black Ops IIII of Black Ops 4. Hoe dan ook gaat het dus wel om het vierde deel in de reeks en het ziet er naar uit dat Activision en Treyarch begonnen zijn met de viral marketing. Overigens is de pet in kwestie vermoedelijk ook een van de gelekte Black Ops IV merchandise items.

Black Ops III

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.