4gamers.be

The Division 2 aangekondigd

Door Jay, 08-03-2018 16:42

Update #2: de livestream heeft niet veel meer info opgeleverd, al gaat men wel wat dieper in op wat nog op komst is voor de eerste The Division game.


Update: om 18:00 is er mogelijk een onthulling via Twitch. Of daar effectief meer van de game getoond zal worden valt nog af te wachten.


Ubisoft heeft The Division 2 aangekondigd. Nu ja, het gaat later vandaag The Division 2 aankondigen. De bal ging daarnet aan het rollen toen enkele journalisten begonnen te teasen dat er vandaag meer zou gebeuren dan alleen maar een Nintendo Direct. Elders had men dan weer opgevangen dat Ubisoft iets na 18:00 een nieuwe game zou aankondigen. Daarop begonnen speurneuzen hun ding te doen en op de servers van Ubisoft werd het logo van The Division 2 gevonden, terwijl ook een persbericht opdook. Oeps, iets te vroeg naar buiten gekomen dus.

Veel info heeft het persbericht wel niet te bieden. Men heeft het over de eerste game en over hoe leerrijk die ervaring was voor de ontwikkelaars. Voorts wordt vermeld dat men de eerste game altijd heeft beschouwd als een springplank naar meer, wat ons dus bij The Division 2 brengt. De game wordt ontwikkeld door Massive Entertainment, dat de hulp krijgt van Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft Bucharest en Ubisoft Shanghai. De game wordt gemaakt met een verbeterde versie van de Snowdrop Engine, die voor de eerste game gebruikt werd.

Hoewel The Division 2 dus in ontwikkeling is, wordt de eerste game wel niet vergeten. Er komen nog twee updates aan, die telkens een nieuwe Global Event toevoegen. Ook komen er nog meer Legendary missions en krijgt de Xbox One X-versie een update die 4K en 1080p toevoegt. In juni worden voorts Crests toegevoegd. Dit zijn speciale uitdagingen waarmee spelers beloningen voor The Division 2 kunnen verdienen.

Wanneer we The Division 2 mogen verwachten en op welke platformen is nog niet bekend. De bron die eerder vandaag zei dat Ubisoft een nieuwe game zou aankondigen zei echter dat de game in kwestie in het fiscale jaar 2018 zou verschijnen, waarmee we uiteindelijk echter niet veel opschieten. Ubisoft belooft in het persbericht wel om tijdens E3 te tonen wat het in petto heeft voor The Division 2.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.