4gamers.be

Grote update voor Quake Champions op 15 maart

Door YoniVL, 09-03-2018 00:03

Op 15 maart krijgt Quake Champions een nieuwe update die heel wat nieuwigheden toevoegt. Zo komt er 2v2 Ranked Play en een No Abilities-mode.

De maart update van Quake Champions bevat:

  • NIEUWE GAMEPLAY – Iedereen, ontmoet Instagib – De snelle, gib-tastische klassieker komt eindelijk naar Quake Champions. De nieuwe game mode introduceert een leuke en snelle modus waarin elk schot een ‘one-hit kill’ is. Spelers starten elke match met de enige wapens die beschikbaar zijn – de Rail Gun en de Gauntlet – en er zullen geen andere wapens, leven, bescherming of power-ups op te rapen zijn. Champions hebben nog steeds de mogelijkheid om actieve en passieve vaardigheden te gebruiken en afkoel-zandlopers komen op de kaart tevoorschijn. 
  • NIEUWE RANKS – 2v2 TDM Ranked Modus – Als aanvulling op de één op één-intensiteit van Duel Mode, kunnen spelers een maatje meenemen om het op te nemen tegen teams van over de hele wereld in dodelijke 2v2-gevechten. De juiste Champion en de perfecte combinatie van vaardigheden maken het verschil in het gevecht om de strijd voor de hoogste plaats op het scorebord. 
  • NIEUWE LOOKS – Grafische Lente Update – De lente komt eraan, hoog tijd dus om vernieuwing in de kleerkast te brengen. De Quake Champions lentecollectie laat spelers toe om hun Champions aan te passen met een kleurrijke collectie van Wapen- en Champion shaders. 
  • NIEUWE INSTELLINGEN Activeer ‘No Abilities’ Mode – Spelers die old school willen gaan, krijgen de mogelijkheid om de actieve Champion-vaardigheden uit te schakelen. Deze manier van spelen is enkel beschikbaar in aangepaste spellen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.