4gamers.be

Fortnite: Battle Royale op weg naar mobile

Door Jay, 09-03-2018 14:20

Update: toch cross-platform play voor Xbox.


Epic heeft aangekondigd dat Fortnite: Battle Royale op weg is naar iOS en Android. Het zou daarbij niet gaan om een afgezwakte versie van de game, maar om dezelfde game als die op pc, PS4 en Xbox One, dus ook met 100 spelers, dezelfde map, dezelfde content en dezelfde wekelijkse updates. Meer nog: spelers op pc, PS4 en mobile zou samen kunnen spelen via cross-platform play. Enkel de Xbox One-versie is hier om een of andere reden van uitgesloten.

Vanaf maandag 12 maart kan je je via de officiële website aanmelden voor een Invite Event voor iOS. Kort daarna zullen de uitnodigingen verstuurd worden en vermoedelijk duurt het dan niet lang meer alvorens de game effectief gelanceerd wordt voor mobile.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.