4gamers.be

PUBG doet plannen voor 2018 uit de doeken

Door Jay, 09-03-2018 14:45

PlayerUnknown's Battlegrounds mag Early Access dan wel hebben verlaten, dat betekent niet dat er geen werk meer aan de winkel is. Er zijn dan ook heel wat plannen voor 2018, die uitgebreid besproken worden in deze roadmap. Zo mogen we ons verwachten aan twee nieuwe mappen, nieuwe game modes, nieuwe voertuigen, achievements, verdere character customization en veel, veel meer. Ook zit er een experimentele test server aan te komen die de ontwikkeling ten goede zou moeten komen.

Reacties

  • SkuuzMe

    omg die 2018 roadmap... Dat doet Epic Games met Fortnite iedere week in 1 patch... Wedden dat PUBG zelfs alweer zal falen en met iedere patch extra bugs erbij komen en lagere FPS? Laat staan de graphics van gebouwen enzo veranderen is iets dat Fortnite niet eens in de patchnotes omschrijft omdat het twee keer niets is. PUBG stoeft daar op iedere media platform mee met screenshots, en de moeite om zo'n patch te launchen voor hun is precies ook met veel gesloom, tegenzin. Precies of ze weten dat fortnite alle spelers afneemt.

    Reactie aangepast door SkuuzMe om 2018-03-09 om 18:42

    • Geplaatst op 2018-03-09 om 18:41

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.