4gamers.be

Mass Effect schrijver opnieuw weg bij BioWare

Door Jay, 12-03-2018 08:56, bron: gameinformer

Drew Karpyshyn heeft aangekondigd dat hij BioWare verlaat en dat is niet de eerste keer. In 2012 was hij al eens vertrokken om enkele jaren later weer terug te keren om vervolgens weer te vertrekken om vorig jaar dan weer terug te keren om aan Anthem te werken. Nu verlaat hij de studio dus opnieuw en dat om aan enkele persoonlijke projecten te werken, zoals meer boeken en een sci-fi graphic novel waar hij aan meewerkt.

Karpyshyn, die we kennen als de lead writer van Mass Effect en Mass Effect 2, zal gaming wel niet meteen vaarwel zeggen. Hij zou nog actief blijven als freelancer en zou in die hoedanigheid werken aan een mobile game van FogBank, dat zich focust op narratieve games. Voor BioWare lijkt hij geen werk meer af te leveren als freelancer.

De laatste tijd zijn al meer bekende namen vertrokken bij BioWare en Anthem, waaronder Dragon Age creative director Mike Laidlaw, studio general manager Aaryn Flynn, Andromeda lead writer Chris Schlerf, Dragon Age lead writer David Gaider en Andromeda senior development director Chris Wynn.

Anthem screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.