4gamers.be

18+ VR-game met "girl next door" deze maand naar Steam

Door Jay, 12-03-2018 13:02

Eind deze maand verschijnt via Steam een VR-game genaamd VR Kanojo, wat Japans is voor VR Girlfriend. Het is een 18+ VR-versie van Summer Lesson, een van de Japanse launch games voor PlayStation VR.  In die game van Bandai Namco ben je een leermeester die een meisje tijdens de zomermaanden bijles geeft. Er hangt hoogstens een licht romantisch sfeertje in de lucht, maar omdat de game geschikt is voor kinderen vanaf 12 jaar blijft het daar ook veelal bij. Voor wie het wat meer mocht zijn kwam er dan VR Kanojo.

VR Kanojo werd ontwikkeld door Illusion en men maakt er nauwelijks een geheim van dat het een 18+ versie is van Summer Lesson. In de game kan je de erogene zones van je "girl next door" nauwkeurig bestuderen, bijvoorbeeld wanneer je samen in bad gaat of haar helpt bij het omkleden.

VR Kanojo verscheen eerder al in Japan maar komt eind deze maand dus ook naar het Westen via Steam. De game is dan in het Engels en ondersteunt Oculus Rift, HTC Vive en Windows Mixed Reality headsets. Vermoedelijk zal de Steam-versie tot op zekere hoogte wel gecensureerd zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.