4gamers.be

Verken het verboden land Eureka in Final Fantasy XIV Online

Door Jay, 14-03-2018 00:02

Final Fantasy XIV Online heeft een nieuwe update ontvangen en die voegt een nieuw gebied toe: Eureka. Dit mysterieuze nieuwe gebied is nog niet verkend, ongetemd en onderhevig aan constant veranderende elementen. Hier worden spelers uitgedaagd om zich nieuwe gevechtstechnieken eigen te maken en krachtige nieuwe wapens te verkrijgen en te verbeteren. De patch levert ook het nieuwste hoofdstuk in het avontuur van de buitengewone inspecteur Hildibrand, en het zevende seizoen van The Feast PvP.

Het verboden land Eureka Anemos is een enorm, onbekend gebied dat enkele belangrijke gameplay-wijzigingen met zich meebrengt:

  • Field Area-stijl gameplay: Maximaal 144 spelers kunnen zich in hetzelfde gebied bevinden. Daarbij worden ze aangemoedigd om samen met andere avonturiers op beruchte monsters te jagen en gezamenlijke doelen na te streven.
     
  • Progressie van spelers: Spelers kunnen elementaire EXP verdienen om hun vermogen de elementen te gebruiken te versterken. Ze kunnen ook de nieuwe Magia Board-functie gebruiken om hun elementaire affiniteiten aan te passen, wat zeker van pas zal komen bij het verkennen van Eureka.
     
  • Aangepaste gevechtsmechanieken: De gevechten krijgen nieuwe strategische diepgang met een elementensysteem. Dit systeem laat spelers een Magia Board gebruiken om de elementaire affiniteit van hun aanvallen af te stemmen op hun vijanden. Voordat ze eropuit trekken kunnen spelers met een Magia Melder de elementen van hun Magia Board aanpassen. Daarbij is het de kunst de setup zo goed mogelijk af te stemmen op het doel van het avontuur.
     
  • Beloningen: Spelers kunnen tijdens het verkennen van Eureka speciale kristallen vinden en deze bij de beroem.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.