4gamers.be

Studio achter Fruit Ninja zet helft van werknemers op straat

Door Jay, 14-03-2018 00:04, bron: https://www.cnet.com/news/fruit-ninja-jetpack-joyride-redundant-mobile-halfbrick/

Halfbrick Studios, dat we kennen van Fruit Ninja en Jetpack Joyride, zou begin deze week meer dan 30 mensen op straat hebben gezet, goed voor de helft van het totale aantal werknemers.

Halfbrick wordt gezien als een van de succesverhalen van het vroege mobile gaming tijdperk, maar de laatste jaren ging het een stuk minder goed. In 2015 al waren er stevige afvloeiingen en in 2016 werd een kantoor in Sydney helemaal gesloten.

Aanvankelijk waren er plannen om een nieuw IP te creëren, maar die plannen zouden nu zijn teruggeschroefd. In plaats daarvan zouden de resterende werknemers zich nu vooral focussen op het maximaal benutten van de mogelijkheden die de twee bekendste games van de studio bieden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.