4gamers.be

Vrouw steekt partner neer wegens ontrouw en "te veel PUBG"

Door Jay, 19-03-2018 16:00, bron: columbian

Eerder deze maand heeft de politie een vrouw, de 30-jarige kapster Emily Javier, opgepakt die haar vriend, de 29-jarige Alex Lovell, in het midden van de nacht had neergestoken met een katanazwaard die ze gekocht had in een winkelcentrum. Het incident vond plaats in de Amerikaanse staat Washington. De vrouw vertelde de politie dat ze haar partner had neergestoken omdat hij haar zou bedriegen en te veel PlayerUnknown’s Battlegrounds zou spelen.

Het koppel leefde al twee jaar samen voor het incident plaatsvond. Het slachtoffer, deeltijds boekhouder en naar eigen zeggen opkomend PlayerUnknown’s Battlegrounds professional, herstelt momenteel thuis van zijn verwondingen. Zijn vingers was hij zo goed als volledig kwijt, maar de dokters konden ze allemaal weer aannaaien, en ook zijn armen en benen werden verwond. Hij zal enkele weken niet kunnen lopen.

In een schriftelijke verklaring liet de vrouw weten dat ze meer en meer gefrustreerd was geraakt door de tijd die haar partner spendeerde aan PUBG, waardoor hij haar geen aandacht schonk. De laatste druppel was nochtans niet het spel, maar wel overspel. Ze had de dating-app Tinder op zijn telefoon gevonden. Later vond ze ook rode haren in het doucheputje, terwijl de haren van haar en haar partner groen geverfd waren.

In het officiële rapport van de politie staat dat de vrouw haar partner "probeerde te vermoorden omdat hij ontrouw was." PlayerUnknown’s Battlegrounds was dus niet de primaire trigger voor het incident, wel de zogenaamde ontrouw, al zal het veelvuldig gamen ook niet meteen een positieve bijdrage zijn geweest aan de relatie. De vrouw zit momenteel in de cel en wacht op haar proces.

Lovell ontkent trouwens dat hij Tinder op zijn telefoon had staan en ook zou te veel PUBG spelen volgens hem niet het probleem zijn geweest. Sterker nog: de aanval van zijn partner zag hij niet aankomen. Kennissen zien dit gedrag ook niet als passend bij Javier. De vraag is dus wat de vrouw precies bezield heeft. Lovell heeft zich naar eigen zeggen wel al zijn hele leven op een dergelijke aanval voorbereid, waardoor hij op het moment zelf ook in staat was om te overleven.

Geschreven door Brent.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.