4gamers.be

Wat zit er in de broek van Luigi en hoe groot is het?

Door Jay, 17-03-2018 00:01

Toen voor Super Mario Odyssey een screenshot opdook van Mario waarop zijn tepels te zien waren, was dat een dingetje in de wonderlijke wereld van het internet. Die tepels waren voorheen namelijk nog nooit zo prominent in beeld gebracht. Nu is er ook een dingetje ontstaan rond een afbeelding van de broer van Mario, Luigi. Die doet uiteraard mee in Mario Tennis Aces en dus is het niet verwonderlijk dat we hem in zijn tennisoutfit zien. Alleen lijkt zijn broek nogal goed aan te sluiten, waardoor het internet meent enig volume te kunnen bespeuren in de regio van het kruis.

Ja, Luigi heeft blijkbaar een penis, en dat is een dingetje. Iemand heeft zelf zorgvuldig berekend, op basis van alle beschikbare informatie, hoe groot de jongeheer van Luigi ongeveer zou zijn en dat zou dan ongeveer 9,4 cm zijn, uiteraard in normale toestand.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.