4gamers.be

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered gespot

Door Jay, 19-03-2018 09:30, bron: it

Via Amazon Italië is een vermelding van Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered opgedoken. De opgepoetste versie wordt vermeld voor PS4 en Xbox One en zou al op 30 april verschijnen voor 19,99 euro.

Hoewel een remaster van Call of Duty: Modern Warfare 2 op zich niet zo verwonderlijk zou zijn, is het natuurlijk de vraag of deze vermelding ervan door Amazon bewijs is dat de remaster er effectief zit aan te komen. Zeker in dit geval zijn er ook wel wat kanttekeningen te maken bij de pagina's die bij Amazon zijn opgedoken.

Om te beginnen lijkt de releasedatum nogal kortbij te zijn. Als deze klopt, zouden we de game eind volgende maand al voorgeschoteld krijgen en dat terwijl de game officieel nog niet aangekondigd is. Doorgaans laat men toch wat langer tussen de aankondiging en de release. Ook wordt een PEGI 16 rating vermeld, terwijl de originele game PEGI 18 had. Ook de manier waarop de titel is vormgegeven is wat vreemd, terwijl de prijs misschien wat goedkoop is kijkende naar de prijs van Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Natuurlijk zou het kunnen dat Amazon deze pagina's zelf snel online heeft gegooid bij wijze van voorbereiding en dat niet alle info 100% correct werd ingevuld, maar dat valt allemaal nog af te wachten. Inmiddels zijn de pagina's in kwestie wel alweer verwijderd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.