4gamers.be

Bethesda Game Studios heeft twee games in ontwikkeling

Door Jay, 19-03-2018 13:37, bron: https://www.resetera.com/threads/todd-howard-hints-a-new-game-coming-from-bgs.30415/

Bethesda Game Studios, dat we kennen van de main Elder Scrolls en Fallout games, heeft momenteel twee games in ontwikkeling. Dat onthulde Todd Howard, die director en executive producer is bij de studio, tijdens een interview. Een van de twee games zit al in volledige productie, terwijl de andere nog in pre-productie zit.

Natuurlijk wordt nu volop gespeculeerd over de aard van deze twee games. Aangezien Fallout 4 nog niet zo heel lang geleden verscheen, wordt vermoed dat een van de twee games alvast The Elder Scrolls VI zou zijn, maar dat hoeft niet per se het geval te zijn. Eerder had Howard immers ook al aangegeven dat de studio niet constant wil afwisselen tussen The Elder Scrolls en Fallout, wat nog een nieuwe game of zelfs een nieuw IP suggereert.

Een nieuw IP van Bethesda Game Studios? Dat is dan waarschijnlijk Starfield. Dat is een sci-fi RPG waarover geruchten opdoken in aanloop naar E3 2017, maar verder is omtrent de game amper iets geweten. De kans is echter reƫel dat dit de game van Bethesda Game Studios is die momenteel in full production zit.

De tweede game kan eventueel een nieuwe Elder Scrolls game zijn, wat doet vermoeden dat die wel nog een tijdje op zich zal laten wachten. Tijdens het interview liet Howard ook wel weten dat mobile games belangrijk zijn voor Bethesda Game Studios, dus misschien gaat het wel om een mobile game.

Tijdens het interview onthulde Howard overigens nog enkele interessante zaken, zoals het feit dat een van de games die men in ontwikkeling heeft, gebruik zal maken van een nieuw animatiesysteem. Ook zou de studio werken aan een nieuwe game engine.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.