4gamers.be

God of War laat zich uitgebreid bewonderen

Door Jay, 19-03-2018 15:31

Update: inmiddels zijn de gameplaybeelden ook officieel naar buiten gebracht, inclusief een deskundig woordje uitleg.


Er zijn heel wat nieuwe beelden opgedoken van de nieuwe God of War game die volgende maand verschijnt. Om te beginnen werd 9 minuten aan integrale gameplay verspreid via YouTube.

Het gaat daarbij om een zogenaamde B-roll, wat beelden zijn van een game die de media krijgen om te gebruiken in hun videoberichtgeving over de game. Doorgaans mogen dergelijke beelden niet integraal en onbewerkt online geplaatst worden, maar soms gebeurt dat dus toch. Duidelijk is alleszins dat de beelden sowieso te vroeg online zijn verschijnen, want in de loop van de video is te zien dat er een embargo is van 19 maart 16:00 onze tijd. De video werd dan ook weer offline gehaald, maar op het internet verdwijnt natuurlijk niets ├ęcht en binnen de kortste keren doken re-uploads op.

Naast deze gelekte gameplaybeelden verscheen ook een CGI-trailer die gebruikt wordt als reclamespot. Deze werd wel officieel door Sony de wereld ingestuurd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.