4gamers.be

Fortnite Mobile verdiende al 1 miljoen dollar in eerste 3 dagen

Door Jay, 20-03-2018 12:26

Vorige week werd Fortnite: Battle Royale (beperkt) gelanceerd voor iOS en al snel werd duidelijk dat het een schot in de roos is. Niet alleen speelt de game relatief vlot en is er cross-platform play mogelijk, ook geven spelers er al heel wat centjes aan uit. In de eerste drie dagen werd zo al 1 miljoen dollar uitgegeven aan in-app aankopen. Inmiddels staat de teller al op 1,5 miljoen dollar. Dat is extra indrukwekkend omdat de game nog maar net uit is en bovendien enkel toegankelijk is op iOS voor wie een uitnodiging heeft gekregen. Ter vergelijking: Pokémon GO haalde in de eerste 4 dagen op iOS 4,9 miljoen dollar binnen, maar dat was dus geen beperkte iOS-release zoals bij Fortnite.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.