4gamers.be

Maker van SimCity kondigt nieuwe game aan

Door Jay, 20-03-2018 12:45

Will Wright, die we kennen als de man achter SimCity, The Sims en Spore, heeft samen met ontwikkelaar Gallium Artists een nieuwe game aangekondigd. Proxi, zoals de game heet, is een simulatiespel voor mobile dat spelers toelaat hun eigen werelden te bouwen op basis van hun herinneringen, die als bouwstenen dienen.

Spelers beginnen met een lege wereld en gaan dan graven in hun herinneringen, op basis waarvan dan verschillende eilanden ontstaan die samen een grote wereld vormen. Via dit concept hoopt de game spelers ook weer iets van zichzelf te laten ontdekken, al valt nog af te wachten hoe dit precies in zijn werk zal gaan.

Al die herinneringen moeten natuurlijk ook vormgegeven worden en daarom zijn Wright en Gallium Artists op zoek naar een grafische vormgever. Daarvoor is de Proxi Art Challenge gelanceerd. Die loopt tot 14 mei en op 29 mei worden twee winnaars aangekondigd, die dan naar San Francisco worden overgevlogen voor een sollicitatiegesprek, waarbij één de twee mogelijk de job krijgt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.