4gamers.be

Opnieuw aanwijzingen voor Spyro Trilogy remaster

Door Jay, 22-03-2018 09:27, bron: https://www.resetera.com/threads/targets-support-twitter-account-giving-manufacturer-scripted-responses-to-spyro-questions.30956/

Een officiële aankondiging van een Spyro Trilogy remaster werd eerder deze maand al verwacht, maar daar is toen niet veel van in huis gekomen. Toch zijn er nog steeds voldoende aanwijzingen om aan te nemen dat Spyro een comeback maakt en aan dat lijstje van aanwijzingen kunnen we nu nog wat uitbreiden.

Men heeft namelijk ontdekt dat, als je de customer service van winkelketen Target vraagt naar de Spyro remasters, dat er dan nogal interessante, schijnbaar van tevoren vastgelegde antwoorden worden gegeven.

De antwoorden zijn niet altijd hetzelfde, maar ze zijn wel meer dan de standaard antwoorden die je doorgaans zou verwachten. Geen "geen informatie momenteel" dus, maar wel een verwijzing naar Spyro die momenteel naar een land ver ver weg reist, of een vloek van Gnasty Gnorc die maakt dat men momenteel geen verdere informatie heeft.

Extra interessant is dat iemand van Target zelf in een antwoord melding heeft gemaakt van de "Treasure Trilogy", terwijl die titel in de originele vraagstelling niet werd gebruikt. Treasure Trilogy is een naam die recent opdook als naam voor de remaster van de Spyro trilogie. Dat ze daar bij Target zelf mee komen, is mogelijk veelzeggend.

Het is dus duidelijk dat de Spyro remasters in de lucht hangen, maar het blijft voorlopig wachten op een officiële aankondiging.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.