4gamers.be

Riot Games, Blizzard, Twitch ... bundelen krachten tegen toxisch gedrag

Door Jay, 23-03-2018 00:06, bron: https://kotaku.com/riot-blizzard-and-twitch-are-teaming-up-to-fight-toxi-1823941488

Geen (competitieve) multiplayer games zonder toxisch gedrag van spelers en dat weten ze bij bedrijven als Riot Games, Blizzard, CCP, Epic Games en Twitch maar al te goed. In het verleden probeerden ze elk op hun manier die toxische spelers aan te pakken, maar voortaan zullen ze daarvoor hun krachten bundelen.

Concreet is het de bedoeling om de expertise van elk bedrijf samen te brengen, terwijl tegelijk ook standaardregels voorzien worden die overal van toepassing zijn. Zo wordt het voor spelers duidelijk wat nergens getolereerd wordt. Door kennis te bundelen en zo zicht te krijgen op eventuele onderliggende oorzaken die aangepakt kunnen worden, kunnen ook beginnende ontwikkelaars geholpen worden zodat ze wat het reguleren van hun community niet van nul moeten beginnen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.