4gamers.be

Waarom is het haar van een Super Saiyan blond?

Door Jay, 24-03-2018 00:00, bron: https://kotaku.com/the-reason-why-super-saiyan-hair-is-blond-1823914178

Sinds Dragon Ball Xenoverse mogen we gerust spreken van een mooie revival wat Dragon Ball games betreft. Na Dragon Ball Xenoverse 2 doet ook Dragon FighterZ, dat eerder dit jaar verscheen, het goed en ook de nieuwe mobile game ziet er niet onaardig uit. Dragon Ball is dus weer terug van nooit echt weggeweest en daarom presenteren we jullie in dat kader een weetje van de dag: waarom is het haar van een Super Saiyan blond?

Het antwoord komt via Hiroyuki Nakano, hoofdredacteur van Weekly Jump, het Japanse magazine waarin de oorspronkelijke Dragon Ball manga wekelijks verscheen. Dat was toen nog in zwart-wit en volgens Nakano heeft Akira Toriyama, de maker van Dragon Ball, eens gezegd dat al dat zwarte haar inkleuren veel tijd in beslag nam. Daarom besloot hij om het haar van Super Saiyans niet in te kleuren, wat zich nadien vertaalde naar blonde haarlokken, zodat er voor Super Saiyans alvast minder kleurwerk was en er meer tijd vrij kwam voor andere zaken, zoals het ontwikkelen van het verhaal en tekenen van cool artwork.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.