4gamers.be

Level-5 maakt modern day game op schaal van MMORPG

Door Jay, 26-03-2018 10:20, bron: https://gematsu.com/2018/03/level-5-ceo-teases-mmorpg-scale-20th-anniversary-title

Level-5 blaast 20 kaarsjes uit en dat wordt gevierd met de bescheiden aankondiging van een nieuwe, ambitieuze game. Veel kon men er wel nog niet over kwijt, maar tijdens een interview werd aangekondigd dat men aan een game werkt die qua schaal te vergelijken is met een MMORPG, ook al is het op zich misschien niet per se een MMORPG. Ook zal de game geen zuivere fantasy setting hebben, zoals doorgaans bij games van Level-5, maar gaat men voor "modern day" als setting.

Wanneer we de game mogen verwachten, is niet bekend. Men vergeleek de aankondiging met die van de eerste Ni no Kuni game. Die werd aangekondigd ter ere van de 10de verjaardag van Level-5, maar verscheen vervolgens pas twee jaar later.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.