4gamers.be

Eerste dev diary voor Walking Dead game van Overkill

Door Jay, 27-03-2018 12:01

De aankondiging van Overkill's The Walking Dead ligt inmiddels al verschillende jaren achter ons, maar een release is er sindsdien nog niet van gekomen. Zelfs feitelijke gameplay hebben we nog niet te zien gekregen. Eind vorig jaar echter kregen we een trailer voorgeschoteld die de setting uit de doeken deed, terwijl ook duidelijk werd dat Overkill's The Walking Dead een co-op first-person shooter voor vier spelers is die zich in Washington D.C. afspeelt, waar spelers naast zombies ook menselijke tegenstanders zullen moeten overwinnen.

De game zou dit jaar nog verschijnen, dus je zou verwachten dat we in de loop van de komende maanden steeds meer en meer van de game te zien zullen krijgen, al dan niet met een stevige gameplay reveal tijdens E3. Inmiddels is alvast een eerste dev diary video verschenen. Daarin wordt gefocust op omgevingen in de game. Nog steeds geen gameplay dus, maar met een geplande release later dit jaar zal die vermoedelijk niet lang meer op zich laten wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.