4gamers.be

Stevige prijsdaling voor PlayStation VR

Door Jay, 28-03-2018 10:59, bron: https://www.eurogamer.net/articles/2018-03-28-playstation-vr-is-getting-a-huge-price-drop

Sony heeft een stevige prijsdaling aangekondigd voor PlayStation VR op de Europese markt. Het PlayStation VR Starter Pack zou vanaf morgen officieel nog maar 299 euro kosten in plaats van 399 euro. Dit pakket bestaat uit de PlayStation VR headset, de PlayStation Camera en een downloadcode voor PlayStation VR World. The Playroom VR wordt sowieso gratis voorzien bij elke PlayStation VR headset.

Nu is het wel zo dat niet overal in Europa dit Starter Pack beschikbaar is, maar er is vaak wel een bundel met dezelfde inhoud die dan een andere naam draagt. Ook zijn er verschillende andere bundels beschikbaar, vaak met een andere game dan PlayStation VR World. Vermoedelijk heeft deze prijsdaling ook een invloed op de prijs van die bundels en de prijs van een losse PlayStation VR headset, maar daarover is officieel nog niets bekend.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.