4gamers.be

Duke Nukem film bevestigd met John Cena in hoofdrol

Door Jay, 28-03-2018 11:10, bron: https://www.cinemablend.com/news/2393231/what-the-duke-nukem-movie-is-trying-to-learn-from-deadpools-success

Eerder dit jaar doken berichten op dat er een Duke Nukem film met John Cena op de planning staat. Dat is nu officieel bevestigd tijdens een interview met producers Andrew Form en Brad Fuller. Zij bevestigden dat John Cena inderdaad is vastgelegd voor de rol van Duke Nukem, maar dat er vooralsnog geen script voor de film is. Als dat er wel is en Cena ziet de rol op basis daarvan niet zitten, dan kan hij de rol nog steeds weigeren.

Verder in het interview ging het ook over de toon van de film, die volgens de producers absoluut juist moet zitten om te kunnen slagen. Wat dat betreft verwijst men naar de Deadpool films, die een mooi evenwicht vinden tussen humor en actie.

Het zou alleszins niet de eerste keer zijn dat Cena een filmrol krijgt. Hij speelde eerder al mee in Trainwreck, Daddy's Home 2 en het door WWE Studios gemaakte The Marine en 12 Rounds. De hoofdrol in een Duke Nukem film van Paramount, dat achter de film zou zitten, zou echter zijn grootste rol tot nu toe kunnen zijn. De film zou concreet gemaakt worden door Platinum Dunes, een productiebedrijf dat geleid wordt door Michael Bay.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.