4gamers.be

Jurassic World Evolution toont eerste gameplay

Door Jay, 29-03-2018 15:49

De verwachtingen voor Jurassic World Evolution liggen hoog, niet in het minst omdat het een game is van Frontier Developments, dat we kennen van Elite: Dangerous, Planet Coaster, Screamride, Zoo Tycoon, Thrillville en verschillende RollerCoaster Tycoon games. Van het spel kregen we al enkele teaser trailers te zien die smaakten naar meer, maar concrete gameplaybeelden lieten op zich wachten. Nu echter zijn die gameplaybeelden er. Naast een nieuwe trailer zijn er ook uitgebreide gameplay video's opgedoken.

Verder is ook een releasedatum onthuld, zijnde 12 juni. De game verschijnt dan digitaal voor pc, PS4 en Xbox One. Een retail release is voorzien voor 3 juli.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.