4gamers.be

VR-ondersteuning op weg naar pc-versie Resident Evil 7?

Door Jay, 30-03-2018 13:52, bron: https://www.resetera.com/threads/re-7-vr-might-be-finally-coming-to-pc.32917/

Officieel is Resident Evil VII alleen met PlayStation VR in virtual reality te spelen, maar mogelijk komt daar binnenkort verandering in. Capcom heeft aan de game namelijk een extra tag toegevoegd in de database van Steam. Het betreft de tag 21978, die gebruikt wordt voor virtual reality.

Ook wordt er blijkbaar een update van enkele GB's groot uitgerold voor sommige spelers, maar officiële patch notes zijn nog niet beschikbaar. Het zou dus kunnen dat deze update ondersteuning voor VR-headsets als HTC Vive en Oculus Rift toevoegt voor de pc-versie, maar zeker is dat nog niet.

Resident Evil VII screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.