4gamers.be

Paars ei teaset Spyro Trilogy remaster

Door Jay, 03-04-2018 11:06, bron: playstationlifestyle

Het is inmiddels eigenlijk zo goed als zeker dat er een Spyro Trilogy remaster komt onder de naam Treasure Trilogy, alleen is het nog afwachten wanneer de opgepoetste trilogie officieel aangekondigd wordt. Een pakketje dat ze recent bij IGN kregen doet alvast vermoeden dat die aankondiging niet lang meer op zich laat wachten.

IGN kreeg van Activision namelijk een pakketje met daarin een paars ei met schubben en een kaart met de boodschap "Something's about to hatch", getekend door Falcon McBob. Dat is niet toevallig de naam van de @SpyrotheDragon Twitter account die recent van eigenaar wisselde.

Natuurlijk zou het hier om een 1 april grap kunnen gaan, maar er zijn toch wel aanwijzingen om te vermoeden dat dit echt is. 1 april of niet echter wat dit betreft, de Trilogy remaster op zich lijkt er hoe dan ook te komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.