4gamers.be

Far Cry 5 heeft zijn start niet gemist

Door Jay, 03-04-2018 15:20

Als we Ubisoft mogen geloven heeft Far Cry 5 zijn start niet gemist. In een persbericht laat Ubisoft weten dat Far Cry 5 na één week al de best verkochte game van 2018 is. Dat is dan wel op basis van cijfers van Game Sales Data, een initiatief van de Interactive Software Federation Europe. Het gaat dus vermoedelijk enkel om Europese cijfers van één enkele bron en dat voor één week na de release.

Concrete cijfers worden ook niet genoemd, maar het is dus wel duidelijk dat Far Cry 5 het goed doet qua verkoop en dat Ubisoft daar best trots op is. Far Cry 5 zou ook de snelst verkopende game in de reeks zijn.

Far Cry 5 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.