4gamers.be

Verschillende speciale edities voor Warhammer 40K: Inquisitor - Martyr

Door Jay, 05-04-2018 09:58

Neocore en Bigben hebben verschillende speciale edities voor Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr onthuld, evenals pre-order bonussen. Wie bij een retailer een pre-order plaatst, krijgt toegang tot de missie Charybdis Outpost, die enkele uren extra gameplay zou opleveren in het hart van een vervallen, oude, keizerlijke gevangenis die toegang biedt tot nieuwe, unieke omgevingen. De pre-order bonus voor de digitale versie is een Serv-skull. Dat is een drone gemaakt van de schedels van de trouwste dienaren van het Empire. De PS4-versie heeft als extra bonus ook nog een dynamisch thema. Verder zijn ook de Deluxe Edition en Imperium Edition onthuld.

Deluxe Edition

  • Keizerlijke decoratie: twee standbeelden die de trouwe onderdanen van de Emperor vertegenwoordigen, ter decoratie van de gamehub.
  • Schedelspoor: deze exclusieve animatie laat vlammende schedels als voetsporen achter je verschijnen.
  • Skulldust-emoticon: Gebruik deze exclusieve emoticon om jezelf te omringen met het stof van de verpletterde schedels van je vijanden.
  • Game soundtrack (alleen voor PlayStation 4-spelers.)

Imperium Edition

  • Alle bonussen van de Deluxe-versie.
  • Een met schedels versierde Steelbook®-hoes (alleen verkrijgbaar in winkels)
  • De Season Pass die toegang geeft tot een schat aan aanvullende content, zoals nooit eerder vertoonde onderzoeken, nieuwe campagnes met extra buit, familiars en extra emoticons.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.