4gamers.be

Spyro Reignited Trilogy gelekt via Amazon

Door Jay, 05-04-2018 10:56

De laatste tijd zijn er heel wat aanwijzingen opgedoken die doen vermoeden dat we een Spyro Trilogy remaster krijgen, maar een officiĆ«le aankondiging is er nog niet van gekomen. Lang lijkt die aankondiging echter niet meer op zich te laten wachten. Inmiddels is via Amazon ook al heel wat gelekt.

De remastered collectie zou door het leven gaan als de Spyro Reignited Trilogy en op 21 september dit jaar verschijnen voor ongeveer 40 euro. De trilogie zou bestaan uit Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage! en Spyro: Year of the Dragon en dat dus met opgepoetste HD-graphics en verbeterde controls. Voorlopig is via Amazon enkel een PS4-versie te vinden.

Update: via een andere Amazon shop is ook de Xbox One-versie gelekt, inclusief de eerste screenshots dus die hebben we toegevoegd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.