4gamers.be

Gerucht: Microsoft heeft marketingrechten op Borderlands 3, Splinter Cell, ...

Door Jay, 05-04-2018 14:39, bron: https://twitter.com/RectifyGaming/status/981600277261373440?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fs9e.github.io%2Fiframe%2Ftwitter.min.html%23981600277261373440

Bij Rectify Gaming, dat eerder al met correcte insider informatie naar buiten kwam, onder meer wat de Xbox One X betreft, hebben ze vernomen dat Microsoft de marketingrechten heeft voor Borderlands 3, Cyberpunk 2077, Splinter Cell, Battlefield V, Madden en Anthem. Een andere, betrouwbare insider heeft al bevestigd dat dit lijstje "min of meer" klopt.

Dat Microsoft de marketingrechten in handen heeft, betekent dat deze games gepromoot zullen worden met de vermelding van Xbox (en dus niet bijvoorbeeld PlayStation). De kans is ook groot dat deze titels speciale aandacht krijgen tijdens bijvoorbeeld E3-persconferenties van Microsoft.

Interessant aan het lijstje is dat er titels op vermeld staan die officieel nog niet aangekondigd of onthuld zijn, al weten we wel met enige zekerheid dat ze er zitten aan te komen. Zo is bekend dat er een nieuwe Borderlands komt en onlangs nog werd Splinter Cell 2018 gespot. Ook omtrent de nieuwe Battlefield kwam al het een en het ander naar buiten.

Ook interessant is het feit op zich dat Microsoft marketingrechten voor deze games heeft. Dat doet immers vermoeden dat actieve promotie voor deze games mogelijk dichterbij is dan je zou denken, tenzij Microsoft al erg ruim van tevoren de rechten wilde veilig stellen. Hoe dan ook zou het niet echt een verrassing zijn als al deze games in de loop van de komende maanden uit de doeken worden gedaan, en dan kijken we natuurlijk naar E3.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.