4gamers.be

Boss Key Productions laat LawBreakers achter zich, focust op nieuwe projecten

Door Jay, 06-04-2018 09:53, bron: bosskey

Het is geen geheim dat LawBreakers, de eerste game van Boss Key Studios, de eigen studio van Cliff Bleszinski die hij oprichtte na zijn vertrek bij Epic Games, is uitgedraaid op een flop. De game zag er aanvankelijk veelbelovend uit, maar wist geen publiek aan te trekken in een wereld waar ook iets als Overwatch bestaat. De studio heeft nu laten weten dat het LawBreakers definitief achter zich laat.

Concreet zal LawBreakers "in zijn huidige vorm" wel nog ondersteund worden, maar wat dat precies betekent, is niet duidelijk. Mogelijk houdt het in dat de servers online blijven voor wie de game alsnog wil spelen en dat af en toe misschien eens een patch wordt uitgebracht. De game free-to-play maken is een mogelijkheid, maar dat zou volgens Boss Key heel wat aanpassingen vereisen, waar dan weer heel wat tijd in zou kruipen, en dan is het de vraag of dat wel de moeite waard is. Free-to-play zit er met andere woorden niet meteen aan te komen. Boss Key Productions laat LawBreakers dus achter zich en gaat zich nu focussen op nieuwe projecten.

LawBreakers screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.