4gamers.be

Skybound (The Walking Dead) gaat games publiceren

Door Jay, 09-04-2018 11:52, bron: https://venturebeat.com/2018/04/04/the-walking-dead-creators-skybound-entertainment-is-publishing-games-now/

Skybound, dat we vooral kennen als het bedrijf achter het The Walking Dead IP, gaat voortaan ook games uitgeven, te beginnen met Slime Rancher en The Long Dark. De nieuwe afdeling binnen het bedrijf wordt geleid door de mede-oprichters van 505 Games.

In het begin ligt de focus vooral op het in retailformaat uitgeven van consoleversies van indie games die voor pc zijn verschenen, maar Skybound wil ook in-house games gaan ontwikkelen. Wat eigen IP betreft wil men graag aan de slag gaan met Invincible.

Verder staat het open voor samenwerkingen met externe studio's, bijvoorbeeld voor het uitgeven van hun games, waarbij de ontwikkelaar alle rechten behoudt, of voor het uitbreiden van IP's van studio's naar andere mediavormen. Wat dat betreft is men al aan de slag met Oxenfree.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.