4gamers.be

Nieuwe naam voor Paladins: Battlegrounds

Door Jay, 09-04-2018 12:01

Begin dit jaar werd Paladins: Battlegrounds aangekondigd als battle royale mode voor Paladins, de team-based hero shooter voor SMITE studio Hi-Rez die een free-to-play tegenhanger is van Overwatch. Op die naam kwam toen de nodige kritiek omwille van de inspiratie die men mogelijk was gaan halen bij PlayerUnkown's Battlegrounds. Misschien is het daarom dat de naam inmiddels veranderd is in Paladins: Realm Royale.

Of de kritiek gaat liggen met de naamsverandering is wel nog maar de vraag. Momenteel is een alphaversie van de game te testen en het spel blijkt op visueel vlak veel weg te hebben van Fortnite.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.