4gamers.be

Frostpunk krijgt consoleversie

Door Jay, 10-04-2018 09:17, bron: https://www.dualshockers.com/frostpunk-console-release-11-bit-studios/

Frostpunk, dat later deze maand verschijnt voor pc, krijgt ook een consoleversie. Karol Zajaczkowski, senior marketing manager van ontwikkelaar 11 bit studios, bevestigde tijdens een interview dat men aan een consoleversie werkt en dat die misschien dit jaar nog kan verschijnen. Men wil er alleszins de nodige tijd voor nemen om ervoor te zorgen dat de game deftig te spelen is met controller.

Frostpunk is een nieuwe game van 11 bit Studios, de makers van This War of Mine. In de game krijg je de controle over de laatste stad op aarde en is het de bedoeling om die opnieuw te laten uitgroeien tot een bloeiende stad. Daarvoor zal je wel keuzes moeten maken, bijvoorbeeld of je experimenteert op burgers die sowieso al op sterven liggen, of of je kinderarbeid toelaat.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.