4gamers.be

Horrormysterie Dead Secret deze maand naar PS4 en PlayStation VR

Door Jay, 10-04-2018 09:30

Dead Secret verschijnt later deze maand, op 24 april, voor PS4 en PlayStation VR, zo is aangekondigd. De game verscheen in 2015 al voor pc, PS3 en andere VR-platformen. Toen al werd aangekondigd dat de game ook naar PS4 en PlayStation VR zou komen, maar een release was er sindsdien dus nog niet van gekomen.

In Dead Secret ga je aan de slag als een journalist in de jaren '60 die op zoek is naar het volgende grote verhaal dat hij kan vertellen. Daarbij stuit hij op de onopgeloste moord op Harris Bullard, een teruggetrokken man met een mysterieus verleden. Je moet bewijs verzamelen en puzzels oplossen om het horrormysterie te ontrafelen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.