4gamers.be

Eerste update voor teleurstellende pc-versie Chrono Trigger

Door Jay, 11-04-2018 09:35, bron: https://steamcommunity.com/games/613830/announcements/detail/1651007810320700306

Eerder dit jaar kwam Square Enix met een pc port van Chrono Trigger op de proppen, maar al snel kwam er heel wat kritiek op die nieuwe versie. De belabberde interface en problemen als stuttering en wazige graphics, die qua resolutie nochtans opgekrikt waren, zorgden voor een teleurstellend geheel. Square Enix beloofde echter beterschap en inmiddels is een eerste update gelanceerd.

Concreet voegt de update een optie toe om de game in zijn originele grafische stijl te spelen. Ook zijn de fonts en dialoogvensters aangepast om klassieker aan te voelen, terwijl de volgorde van de openingsanimaties aangepast is om beter te passen bij eerdere versies van de game.

Square Enix heeft nog meer updates op de planning staan voor de pc port van Chrono Trigger, onder meer om de user interface verder te verbeteren en om de resolutie van geanimeerde cutscenes aan te pakken.

links: high resolution graphics - rechts: nieuwe "originele" stijl

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.