4gamers.be

Consoleversie Conan Exiles gaat volledig naakt in Europa

Door Jay, 11-04-2018 10:23, bron: https://twitter.com/ConanExiles/status/983700452100530176

Conan Exiles is al een tijd in early access te spelen op pc en Xbox One, maar op 8 mei vindt de finale release plaats, wanneer ook de PS4-versie zal verschijnen. Een van de blikvangers van het spel op pc was het penisfestijn dat het met zich meebracht, iets wat op Xbox One al werd gecensureerd. Er was dan ook onduidelijkheid over hoe het wat naaktheid betreft precies zou zitten met de consoleversie.

Nu is bevestigd dat ook die consoleversie volledig naakt gaat, zij het enkel in Europa. In Noord-Amerika moeten spelers op PS4 en Xbox One het stellen met "gedeeltelijke naaktheid", al is niet duidelijk wat dat precies inhoudt. Naast penissen brengt de game bijvoorbeeld ook borsten van vrouwelijke personages prominent in beeld.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.