4gamers.be

Stevige veranderingen voor Call of Duty: WOII

Door Jay, 11-04-2018 16:22

Sledgehammer Games heeft een grote update uitgebracht voor Call of Duty: WWII. De update, die samen met de tweede uitbreiding voor de game werd vrijgegeven, voert heel wat drastische veranderingen door.

Eén van de grootste aanpassingen is de sprint. Nu is het mogelijk om altijd door te blijven sprinten, waar vroeger je character om de zoveel seconden in een drafje moest gaan om op adem te komen. Dit werd vooral gedaan voor de veteranen van de serie, die het spel te sloom vonden aanvoelen ook al leek een gelimiteerde sprint beter passen bij de setting van de Tweede Wereldoorlog.

Ook aan de Divisions werd serieus gesleuteld. Alle skills zijn nu bijvoorbeeld standaard attachments die je kan kiezen als deel van je loadout. Er is ook een nieuwe vierde ability per divisie om deze verandering te compenseren. Daarnaast werd ook de Bang basic training verwijderd en werd de Launch basic training aangepast omdat deze simpelweg door iedereen gebruikt werd.

Geschreven door Brent.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.