4gamers.be

Project Nova bij launch niet gekoppeld aan EVE Online

Door YoniVL, 12-04-2018 16:45, bron: https://www.vg247.com/2018/04/12/eve-online-fps-project-nova-playable-soon/

Enkele jaren geleden werd Project Nova aangekondigd, dat een FPS moet worden die zich afspeelt in het universum van EVE Online. Sinsdien was het echter vrij stil geworden rond de game, maar nu is er toch iets meer informatie naar buiten gekomen. Het belangrijkste nieuwtje is dat Project Nova in de beginfase niet verbonden zal zijn aan EVE Online, al blijft het zich wel in die wereld afspelen. Die keuze werd gemaakt op basis van feedback van heel wat spelers, waardoor de ontwikkelaar nu eerst vooral een goede shooter wil maken en pas later de game zal integreren in EVE Online. De komende maanden moet er nog meer nieuws naar buiten komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.