4gamers.be

Singleplayer story campaign Gwent laat nog half jaar op zich wachten

Door Jay, 16-04-2018 09:14, bron: https://www.playgwent.com/en/news/18951/gwent-homecoming-see-whats-next-for-gwent

Thronebreaker, de singleplayer story campaign voor Gwent: The Witcher Card Game, zou normaal nog in 2017 verschijnen, maar daar is niets van in huis gekomen en ook nu lijkt een release nog niet voor meteen te zijn. De campaign zou namelijk nog een half jaar op zich laten wachten en dus gepland staan voor eind dit jaar. De bedoeling is nu om de campaign te lanceren naast een grote update, die bedoeld is om Gwent weer te kneden naar de "originele visie" van de ontwikkelaars.

De grote update, die door het leven gaat als Homecoming, lijkt bedoeld als een soort reboot voor de game, waarbij CD Projekt RED zaken die zijn scheefgegroeid weer wil rechttrekken. Na de release van de game zou men te veel hebben gefocust op het toevoegen van updates en nieuwe content, waardoor men de core gameplay uit het oog verloor. Daar zal dus stevig op gefocust worden en er zouden updates worden doorgevoerd om de kaartgevechten meer impact te geven. Ook komt er een nieuw progressiesysteem voor spelers. Alles bij elkaar is Homecoming vooral bedoeld om de nadruk weer te leggen op de vaardigheid van de speler, die zich ook moet amuseren met de game en daarvoor beloond moet worden. De uptdate zou tot slot ook een visuele opfrisbeurt met zich meebrengen die het geheel duisterder zou maken, om zo beter aan te sluiten bij de originele Witcher lore.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.